Friday, October 7, 2011

~ GiveAway by Anis Athia ~

Assalamualaikum…

Hai korang semua!!
Entry kali ni berkenaan GA or GiveAway by Anis Athia..
Nak tahu ape mende nih??
Meh sini.. Dila nak share kat korang… ^^
Ni kira cam contest gak la… Syarat dia mudah je..
Hadiah pun menarik.. (tu yg terpanggil nak join..hihi)
Korang nak tahu ape syarat2 dia???
Haaa… pegi kat link blog ni…
Xnampak???
Adesss =,= …
Klik je kt gambar tuuu..
Toksah duk cari2 kat mana link dia.. hehe ^^

Click image to copy ^^
Hah! Da nampak ke sebenarnya??? Alaaa… malu pulak! Haha
Anyway, ni hadiah yg ditawarkan…


Hadiah ^_^ :

·                     Free Doodle by me (AnisAthia tau bukan sy ^^) untuk 3 pemenang
·                     Topup RM10 untuk 2 pemenang (Maxis/Celcom/Digi)
·                     Free barangan dari Scarf Sweethoney untuk 1 pemenang
·                     Free custom design  t-shirt dari D**E untuk satu pemenang
·                     Bear cute dari Girang untung 1 pemenang
·                     Free barangan dari MissLily Shop untuk 1 pemenang
·              Free top dari fashiontwister.com untuk 1 pemenang (kalau pemenang LIKE fb fashion twister maka automatik akan dapat hadiah tambahan dari fashion twister)
·                     Free shawl satin dari El Janna untuk 1 pemenang

INGAT !!! Penyertaan akan diterima sehingga pukul 11.59pm 1 November 2011 tau!!

Okay, any question boleh la contact empunya blog ye (AnisAthia tau bukan sy..hehe)…

#NOTA KAKI ; Jomla join beramai2.. Syokkk taw!!! ^_*

2 comments:

Anis Athia said...

thanks sudi join ^_^

Pwincesz Dee said...

hehe..welcome.. ^^ da dpt result, bgtaw yeee.. ^_*